Ajankohtaista Qvalidista

qvalidi kehitätkö sovellusta terveydenhuoltoon?

Poliklinikka -lehdessä asiaa Qvalidista

Kirjoittajalta Magda Flemmich | 30.4.2018

Uusimmassa Poliklinikka -lehdessä (1/2018) on julkaistu artikkeli terveydenhuoltoon liittyvästä digitalisaatiosta, siihen liittyvistä haasteista sekä Qvalidin tarjoamista ratkaisuista.  Klikkaa kuvaa ja lue!

Lue lisää

Terveydenhuollon digimurros ja tulevaisuuden näkymät

Kirjoittajalta Magda Flemmich | 21.3.2018

Käy tutustumassa Turun yliopiston uusimpaan Aurora-lehteen 1/2018! Jutussa valaistaan terveydenhuollon monimuotoista digimurrosta sekä tulevaisuuden näkymiä. Jutussa kerrotaan muun muassa miten terveysteknologia ja terveydenhuollon digitalisaatio tarjoavat ratkaisuja tulevaisuuden haasteisiin terveyspelien, mobiilisovellusten, IoT-teknologian, tekoälyn, etämonitoroinnin, robottien ja biomateriaalien muodossa! Haastattelussa on mukana Sanna Salanterä, yksi Qvalidin perustajista.  

Lue lisää

Innovaatiosetelillä Qvalidin asiantuntijapalvelut käyttöösi (arvo 6200€)!

Kirjoittajalta Magda Flemmich | 26.2.2018

Qvalidi on Business Finlandin hyväksymä asiantuntijayritys Innovaatioseteli-rahoituksessa.     Pk-yrityksillä on mahdollisuus hakea seteliä kansainvälistä kasvupotentiaalia omaavan tuote- tai palveluideansa kehittämiseen. Innovaatiosetelin hakeminen on ilmaista. Setelin voi käyttää yhteen tai useampaan asiantuntijapalveluun. Qvalidi tarjoaa useampia palvelupaketteja digitaalisen terveysinnovaatiosi kehittämiseen, joihin voit hyödyntää innovaatiosetelin! Tutustu lisää Innovaatioseteliin ja tarjoamiimme palvelupaketteihin!   Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö tai ota yhteyttä…

Lue lisää

Yrittäjyysyliopiston haastattelu Qvalidi Oy:stä

Kirjoittajalta Magda Flemmich | 30.1.2018

Lue täältä Turun yliopiston Yrittäjyysyliopiston julkaisema mielenkiintoinen haastattelu Qvalidilaisten ajatuksista yrittäjyydestä ja yrityksen perustamisesta yliopistossa! Löydät Qvalidin myös Yrittäjyysyliopiston verkkosivustolta muiden Turun yliopistosta ponnistaneiden yritysten joukosta!

Lue lisää

Pro Terveys -lehdessä asiaa Qvalidista

Kirjoittajalta Heidi Parisod | 14.12.2017

Tuoreessa Pro Terveys -lehdessä (5/2017) on julkaistu artikkeli digitaalisten terveyspalveluiden mahdollisuuksiin ja haasteisiin liittyen, sekä Qvalidin roolista tässä yhtälössä!

Lue lisää

Qvalidi esillä NordicEdu:n blogissa

Kirjoittajalta Heidi Parisod | 14.12.2017

NordicEdu-pelifirman viimeisimmässä blogikirjoituksessa aiheena Qvalidin palvelut ja niiden arvo erityisesti terveyspelien näkökulmasta. Mukana myös haastattelu Qvalidin alkutaipaleista. Lue blogikirjoitus täältä

Lue lisää