Qvalidin alkutaipaleen kuulumisia

Qvalidin alkutaipaleen kuulumisia

Näin tammikuun jälkeisellä puoliskolla vuosi 2018 on päässyt hyvin käyntiin ja niin myös Qvalidin yritystoiminta on lähtenyt vauhdilla liikkeelle. Olemme tehneet työtä yrityksen ensimmäisinä kuukausina etenkin Qvalidi-brändin vahvistamiseksi, yrityksen tunnettavuuden edistämiseksi ja asiakaskontaktien luomiseksi. Alkutaipaleelle on myös mahtunut paljon mielenkiintoisia tapahtumia, joita haluamme tämänkertaisessa blogikirjoituksessa kerrata.

Yrityksemme sai hyvän startin vuoden 2017 alkupuolella SparkUpin BusinessUp-kiihdytysohjelmassa, jossa saimme kunnian olla mukana hiomassa liiketoimintasuunnitelmaamme kattavan asiantuntijajoukon sparraamana. Muutamia kuukausia jatkuneesta ohjelmasta jäi uusien ajatusten ja ystävien ohella käteen työkaluja yritystoiminnan käynnistämiseen. Saimme myös luotua uusia verkostoja startup-yhteisössä.

Qvalidi on ollut vahvasti esillä eri kanavissa

Yrityksen perustamiskokous pidettiin syyskuussa 2017, jonka myötä yritystoimintaa lähdettiin varsinaisesti käynnistämään. Saimme tuoreeltaan mahdollisuuden päästä esittelemään yritystämme ja sen palveluita Kuopioon 30.10.2017 kansallisen peliviikon alkajaisiksi järjestettyyn Games for Health Finland -tapahtumaan (järjestäjä: Savonia-ammattikorkeakoulu yhteistyössä KuopioHealth kanssa). Tapahtumassa pitämämme esitys löytyy täältä . Tapahtuman päätteeksi Qvalidi solmi ensimmäisen yhteistyösopimuksen terveyspelien saralla merkittävän kansallisen vaikuttajan, Games for Health Finland -yhteisön kanssa.

 

”Haluamme toimia niin digitaalisten innovaatioiden kehittäjien,

terveydenhuollon organisaatioiden kuin ammattilaisten tukena ja

positiivisen muutoksen mahdollistajina digiterveyden saralla”

 

Qvalidi on ollut Kuopion tapahtuman lisäksi esillä myös muissa kanavissa. Kirjoittamamme artikkeli terveydenhuollon digitalisaatiokehityksestä julkaistiin Pro terveys (12/2017) -lehdessä joulukuussa. Kyseinen aihe on Qvalidin kannalta keskeinen, sillä haluamme toimia niin digitaalisten innovaatioiden kehittäjien, terveydenhuollon organisaatioiden kuin ammattilaisten tukena ja positiivisen muutoksen mahdollistajina digiterveyden saralla. Artikkelin lisäksi annoimme loppuvuodesta haastattelun Yrittäjyysyliopistolle (www.yrittajyysyliopisto.fi). Pian julkaistavassa haastattelussa kerromme tarinamme yliopistolähtöisen yrityksemme alkutaipaleesta.

Loppuvuodesta solmimme vielä toisen yhteistyösopimuksen turkulaisen opetus- ja hyötypeleihin erikoistuneen peli- ja ohjelmistosuunnittelutoimiston NordicEdun kanssa. Odotamme mielenkiinnolla yhteisiä projekteja, joissa pääsemme yhdistämään molempien yritysten vahvuusalueet terveyspelien ja -ohjelmistojen saralla ja edistämään uudenlaisten menetelmien käyttöönottoa osaksi nykyisiä terveydenhuollon käytänteitä. Aiheeseen liittyen NordicEdun Lassi Puolakka kirjoitti Qvalidin palveluista blogikirjoituksen, jonka pääsee lukemaan täältä.

Uusi vuosi tuo tullessaan mielenkiintoisia mahdollisuuksia, asiakaskontakteja ja palvelukokonaisuuksia

Vauhdikkaan alkutaipaleen siivittämänä on hyvä jatkaa työtä Qvalidin ja digitaalisten terveysinnovaatioiden saralla myös vuonna 2018. Uusi vuosi tuo tullessaan uusia mielenkiintoisia mahdollisuuksia ja asiakaskontakteja. Tiedossa on myös mm. uusia, startup-yrityksille räätälöityjä palvelukokonaisuuksia ja terveisiä ensimmäisiltä asiakkailtamme. Tiedotamme tulevista tapahtumista, uusista palveluistamme ja kuulumisistamme täällä Blogissa, Ajankohtaista-palstalla ja Qvalidin Facebook-sivulla. Pysy siis kuulolla!

Julkaistu kategoriassa:

Heidi Parisod