Hanki INNOVAATIOSETELILLÄ asiantuntijapalvelumme käyttöösi!

Olemme BusinessFinlandin hyväksymä virallinen palveluntoimittaja.

 

Mikä innovaatioseteli on?

Business Finlandin innovaatioseteli on 6200€ (5 000 euroa + alv) arvoinen seteli. Pk-yritys voi hakea seteliä kansainvälistä kasvupotentiaalia omaavan tuote- tai palveluideansa kehittämiseen. Setelin voi käyttää yhteen tai useampaan asiantuntijapalveluun.

Qvalidi tarjoaa seuraavia palvelupaketteja, joihin voit hyödyntää innovaatiosetelin. Lisätietoa innovaatiosetelistä löytyy täältä.

 

Mitä innovaatiosetelillä saa?

1) Qvalidation - palvelupaketti
Terveyspelin tai -sovelluksen validointipalvelu:
Tämä palvelupaketti on tarvitsemanne palvelu, kun haluatte osoittaa ideoimanne tai kehittämänne terveyspelin tai -sovelluksen laadun ja hyödyn terveysmarkkinoilla, saada konkreettiset toimenpide-ehdotukset innovaationne jatkokehittämiseksi, sekä QVALIDATION STATEMENT™ raportin markkinoinnin tueksi ja oikeuden digitaaliseen QVALIDI CHECKED™ -leimaan innovaation läpäistyä arvioinnin. Lisäksi pakettiin kuuluu leiman ansainneen sovelluksen näkyvyys Qvalidin eri viestintäkanavissa.

 

2) Digibility – palvelupaketti 1
Terveysinnovaation kehittämisen tukipalvelut:
Tämä palvelupaketti on tarvitsemasi palvelu, kun tarvitsette juuri teille räätälöityjä suunnittelun ja kehityksen tukipalveluita, jotka auttavat takaamaan innovaationne korkean laadun ja uskottavuuden terveysalan markkinoilla. Saatte terveysalan, informaatioteknologian ja tietoturvan ammattilaisten asiantuntemuksen käyttöönne innovaation suunnitteluvaiheessa ja konsultaatioapua terveysinnovaation kehittämisprosessin aikana. Palvelumme huomioi terveydenhuollon tarpeet ja mahdollistaa näin terveysinnovaationne paremman soveltuvuuden terveydenhuoltoon.

 

3) Digibility - palvelupaketti 2
Terveysinnovaation tutkimuksen tukipalvelut:
Tämä palvelupaketti on tarvitsemanne palvelu, kun tarvitsette juuri teille räätälöityjä tutkimuksen tukipalveluita, jotka auttavat takaamaan innovaationne korkean laadun ja tuovat uskottavuuden terveysalan markkinoilla. Saatte terveysalan, informaatioteknologian ja tietoturvan ammattilaisten asiantuntemuksen käyttöönne innovaation käytettävyystestauksen suunnittelussa ja toteutuksessa terveydenhuollon tarpeet ja kontekstin huomioiden. Toteutamme korkeatasoista tutkimusta, jolla arvioidaan terveysinnovaation soveltuvuutta terveydenhuoltoon ja innovaatiolla saavutettavia tuloksia.

 

Miten haen innovaatioseteliä?

Varmista, että yrityksesi edellytykset täyttyvät Innovaatiosetelin hakemiseen:
- Yritys on yksityinen voittoa tavoitteleva pk-yritys
- Yritysmuotoon avoin yhtiö, kommandiittiyhtiö tai osakeyhtiö
- Yrityksen asiakastiedon rating Alfa on vähintään A
- Yrityksellä ei ole verovelkaa
- Yrityksen de minimis -kiintiö ei ole ylittynyt
- Yritykselle ei ole myönnetty BusinessFinlandin (tai Tekesin) rahoitusta viimeisen kahden vuoden aikana

Ota yhteyttä Qvalidiin:
- Määrittele se osa-alue, jota haluat kehittää asiantuntijapalvelumme avulla
- Ota yhteyttä meihin
- Laaditaan yhdessä työsuunnitelma ideanne pohjalta ja pääsette hakemaan innovaatioseteliä!

Täytä hakemus:
- Kirjaudu BusinessFinlandin asiointipalveluun pankkitunnuksillasi
- Täytä yrityksen tiedot
- Anna rahoitettavalle projektille nimi ja lisää kuvaus ostettavasta Qvalidin palvelusta.
Qvalidin palvelut löytyvät innovaatiosetelin palveluntarjoajien hausta.
- Lähetä hakemus ja saat päätöksen muutamassa päivässä!

Toteuta suunnitelma
Innovaatioseteli on voimassa kuusi kuukautta myöntämispäivämäärästä. Toteuta suunnitelma käytännössä ja toimita loppuraportti BusinessFinlandille. Tarkemmat ohjeet löydät Business Finlandin sivuilta.


Kiinnostuitko?
 Jätä yhteydenottopyyntö tai ota yhteyttä Innovaatiosetelin hyödyntämiseen liittyen sähköpostilla osoitteeseen info@qvalidi.fi.

Eikö palvelupaketeista löytynyt juuri Teille sopivaa pakettia?

Ei hätää! Otathan meihin yhteyttä, niin laadimme tässäkin tapauksessa yhdessä työsuunnitelman Innovaatiosetelin hakemusta varten.